Apartmaj Asja

 
Zagreb  
Od 0-0 € na osebo
Cena na osebo/dan:a 0 €
Check in:
Check out:
Gost:
  • Odraslih(18+)
  • Otrok(12-18)
  • Otrok (3-11)
  • Dojenčkov(0-2)
OK
Manj kot 2 minuti za rezervacijski proces.
REZERVIRAJTE & PRIHRANITE
Če rezervirate to namestitev, boste prejeli darilni bon v vrednosti .
Dodaj v mojo izbiro
  • Share
Plačilni pogoji

Izberite veljavno sestanek, da vidim kako in dinamiko plačila za to nepremičnino.

      Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
      [paragrafStart take="random"][start]

      Ocena naših gostov, ki so bivali v tem objektu, znaša visokih {OBJECT-GRADE}, kar je omembe vredno, saj je maksimalna možna ocena 5.

      [end][start]

      Naši gosti so svoj dopust v tem objektu ocenili z visoko oceno {OBJECT-GRADE} od največje možne ocene 5. Ta ocena je pomembna, saj gosti ocenjujejo lokacijo, udobnost in čistočo namestitve in prijaznost lastnika.

      [end][start]

      Objekt je ocenjen z oceno {OBJECT-GRADE}, ki se mora omeniti, saj so jo dali ravno gosti,ki so bivali v teh hiši. To lahko preverite tako, da pogledate vse relevante komentare, ki se nahajajo na naši spletni strani.

      [end][start]

      Vsak gost lahko po bivanju v hiši komentira in oceni namestitev v več kategorijah. Od maksimalne možne ocene 5 je ta hiša prejela visoko oceno {OBJECT-GRADE}, kar potrjuje zadovoljstvo gostov, ki so bivali v tej namestitvi.

      [end][start]

      Po bivanju v namestitvi lahko vsak gost komentira namestitev v več kategorijah ter na ta način indirektno poda priporočilo za namestitev bodočim gostom. Naši gosti prav tako vsako kategorijo ocenjujejo do maksimalne ocene 5, skupna ocena tega objekta pa je {OBJECT-GRADE}, kar govori o visoki kvaliteti tega objekta.

      [end][start]

      Zelo pomembna ocena te hiše in njenih lastnikov je ravno ocena, ki jo dajo gosti, ki so v tej namestitvi bivali. Ocena {OBJECT-GRADE} od maksimalne možne ocene 5 je vsekakor pozitivno priporočilo, da rezervirate ta objekt.

      [end][start]

      Hiša je ocenjena z oceno {OBJECT-GRADE}, od maksimalne možne ocene 5, katero naši gosti lahko dajo vsaki namestitvi po bivanju v njen. Svoje izkušnje v namestitvi lahko gosti ocenijo in komentirajo in na ta način izrazijo svoje zadovoljstvo s kvaliteto namestitve in domačina.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Največja značilnost tega objekta je {OBJECT-POOL}, kjer se lahko v poletnih mesecih osvežite. Sprostite se na ležalniku pod sončnikom in uživajte v zasluženem dopustu.

      [end][start]

      Edinstvena značilnost te hiše je {OBJECT-POOL}, ki vam nudi luksuz, ki ga vsakodnevno ne morete občutiti. Uživajte v svoji zasebnost daleč stran od mestnega vrveža, sprostite se v miru in tišini na ležalniku poleg bazena. Izkoristite priložnost in preberite knjigo, ki jo že leta odlašate.

      [end][start]

      {OBJECT-POOL} je zagotovo značilnost, ki privlači goste, da preživijo svoj dopust v tej hiši. Poleg uživanja v bazenu izkoristite dopust za plavanje v čudovitem modrem morju, medtem ko lahko večere preživite v prijetnem druženju poleg bazena.

      [end][start]

      Popoln dopust, o katerem ste nekoč le sanjali, vam lahko ponudi ta hiša in njen prekrasen {OBJECT-POOL}. Vrnite se v harmonijo sproščujoč se na ležalniku poleg bazena, uživajoč v pesmi čričkov, medtem ko vas boža nežen vetrič.

      [end][start]

      Možnost, da preživite dopust obkroženi z naravo daleč stran od mestnega vrveža in stresa vam nudi ta namestitev, katere glavna značilnost je {OBJECT-POOL}. Svoj čas preživite sončajoč se na ležalniku in plavajoč v bazenu. Če želite občutiti edinstveno svežino, se podajte do najbližje plaže in uživajte v vonju morja in borovega gozdička.

      [end][start]

      Najpomembnejša značilnost te hiše je zagotovo {OBJECT-POOL}, ob katerem lahko preživite nepozabne trenutke. Podnevi se kopajte in sončite v ležalniku, obkroženi z naravo, v zasebnosti svoje namestitve. Preživite romantične večere ob osvežilnem soku ali koktejlu na svežem zraku poleg bazena.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Vaše druženje na odprtem bo popestril {OBJECT-BBQ}, na katerem lahko pripravite sočen obrok za svoje najdražje. Priporočamo Vam ribo, ki jo lahko kupite na domači tržnici ali pri domačih ribičih.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ}, ki se nahaja v objektu, bo zagotovo obogatil vsak obrok. Za avtentično doživetje Mediterana priporočamo, da pripravite ribo, za recept za najbolj slastno pripravo pa povprašajte domačina.

      [end][start]

      Ta objekt ima v svoji ponudbi {OBJECT-BBQ}. Če nikoli niste pekli na žaru, se lahko sedaj v temu preizkusite in pripravite jedi, ki bodo navdušile vas in vaše najdražje. Za vas imamo koristen nasvet: preden položite ribo na žar, ga dobro ogrejte, da se riba tekom pečenja ne bi zalepila.

      [end][start]

      Pripravite svoje brbončice za okusne jedi iz žara, saj je ta objekt svojih gostom zagotovil {OBJECT-BBQ}, da bi lahko pripravili slastne jedi. Naše priporočilo je, da kupite svežo ribo in jo pripravite na mediteranski način: posolite jo, dodajte malo peteršilja, med peko pa jo premažite z vejico rožmarina, ki ste jo predhodno pomočili v olivno olje.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ}, ki ga v svoji ponudbi ima ta hiša, vam daje možnost, da sebi in svojim najdražjim nudite edinstveno mediteransko doživetje s pripravo avtohtone jedi: ribe iz žara. Ribo lahko kupite v lokalni ribarnici, v večji trgovini ali direktno pri ribiču, mi pa vam priporočamo, da pripravite modro ribo, npr. sardelo ali skušo.

      [end][start]

      Ena od prednosti, ki jo nudi ta objekt, je zagotovo {OBJECT-BBQ}, na katerem lahko pripravljate okusne jedi. Pri pripravi jedi iz žara je najbolje uporabljati brikete ali oglje, da pa vam se riba ali meso ne bi zalepili, pa dobro segrejte žar in bodite pozorni na to, da bo žar enakomerno vroč.

      [end][start]

      Preizkusite se v peki na žaru, saj je ta hiša pripravil za vas {OBJECT-BBQ}. Ali ste vedeli, da riba plava 3 krat? V morju, v olju in v vinu. Zato ne oklevajte in pripravite slastno ribo na žaru, po pečenju pa jo prelijte z olivnim oljem, vaš obrok pa zaključite s kozarcem domačega vina.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Objekt je oddaljen 2300 m od centra destinacije Zagreb in {OBJECT-SEADISTANCE} od morja.

      [end][start]

      Oddaljenost od centra destinacije Zagreb do objekta je 2300 m, do morja pa {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Zelo pomembno je dodati, da se ta objekt nahaja 2300 m od centra Zagreb. Morje je oddaljeno {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Če želite plavati v morju, je le-to oddaljeno {OBJECT-SEADISTANCE}, v kolikor pa želite odkriti znamenitosti destinacije Zagreb, pa je center oddaljen 2300 m.

      [end][start]

      Vaše večere lahko preživite v centru mesta Zagreb,ki je oddaljen 2300 m, ali sprehajajoč se ob morju, ki je oddaljeno {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Plaža, na kateri se lahko kopate, je {OBJECT-BEACHTYPE} (vrsta plaže); {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Če boste na plaži preživeli cel dan, Vam priporočamo, da poleg brisače vzamete s seboj dovolj vode ali soka, zaščitno kremo za sončenje, sončna očala in klobuk.

      [end][start]

      Od objekta do plaže je {OBJECT-BEACHDISTANCE}, lahko pa se sončite in kopate na plaži, ki je {OBJECT-BEACHTYPE}. Za brezskrbno bivanje na plaži ne pozabite s seboj vzeti brisačo, sončna očala, kremo za sončenje in vodo ali nek drug osvežilen napitek.

      [end][start]

      Dopust preživite na plaži, ki je {OBJECT-BEACHTYPE}, do katere je {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na plaži se sprostite ob šumu valov in vonju borovega gozdička.

      [end][start]

      Vrsta plaže, na kateri se lahko kopate in sončite, je {OBJECT-BEACHTYPE}, katere oddaljenost od objekta je {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na plažo obvezno vzemite brisačo in sredstvo za zaščito pred soncem, če pa načrtujete preživeti dalj časa na plaži pa ne pozabite vzeti osvežilen napitek ali kakšen lahek prigrizek, npr. neko sezonsko sadje.

      [end][start]

      Oddaljenost od objekta do plaže je {OBJECT-BEACHDISTANCE}, a vrsta plaže, na kateri se lahko kopate, je {OBJECT-BEACHTYPE}. Na plaži uživajte v morskim radostih, čistem morju in svežem zraku.

      [end][start]

      V času dopustovanja v hiši, se lahko odpravite do plaže, ki je {OBJECT-BEACHTYPE}, do katere je {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Pozabite na vsakdanjik in stres. Sprostite se, medtem ko vas božajo sončni žarki in se osvežite v toplem morju.

      [end][start]

      {OBJECT-BEACHTYPE} plaža, na kateri se lahko kopate in sončite, je od objekta oddaljena {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Čas na laži preživite plavajoč v čistem morju in sproščujoč se ob pesmi čričkov in v senci borovega gozdička.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Pomembno! Kvaliteto tega objekta potrjuje tudi oznaka Smart Choice, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto po ocenah naših gostov.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Kvaliteta objekta je potrjena z oznako Smart Choice, ki pomeni, da po oceni gostov ta objekt predstavlja najboljše razmerje cene in kvalitete.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Ta objekt je označen z oznako Smart Choice, kar pomeni, da je zadovoljena vrsta kriterijev, ki predstavljajo najboljše razmerje cene in kvalitete, katere ocene so dali naši gosti.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Smart Choice oznaka, ki jo ima ta objekt, predstavlja najboljše razmerje cene in kvalitete po ocenah gostov, ki so bivali v namestitvi.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Če se na dopust odpravljate z vašim hišnim ljubljenčkom, vas bo zagotovo razveselilo dejstvo, da so v objektu {UNIT-PETS}. Skupaj lahko raziščete vse znamenitosti in atrakcije mesta.

      [end][start]

      Na dopust lahko vzamete tudi vašega hišnega ljubljenčka, saj so v tem objektu {UNIT-PETS}. Pozanimajte se, ali v okolici tega objekta obstaja plaža namenjena za hišne ljubljenčke, da bi se le-ta osvežil v vročih poletnih dneh.

      [end][start]

      Preživite brezskrben dopust v družbi vašega hišnega ljubljenčka, saj v tej hiši {UNIT-PETS}. Vaš sprehod obogatite z raziskovanjem mesta in njegove okolice. Prepričani smo, da boste vi in vaš ljubljenček uživali!

      [end][start]

      Ni vam potrebno razmišljati, kam boste dali vašega hišnega ljubljenčka, medtem ko ste vi na dopustu, saj v tej namestitvi {UNIT-PETS}. V tem objektu imajo vaši hišni ljubljenčki dovolj mesta za gibanje in dopust, kar je pomembno, da bi lahko tudi oni uživali na dopusti skupaj z vami.

      [end][start]

      Tudi vaš hišni ljubljenček lahko uživa v svežem zraku, odkriva nove pokrajine in če je to dovoljeno todi okopa v morju, ker ta objekt {UNIT-PETS}.

      [end][start]

      Vaš dopust bo obogatili dejstvo, da v tej namestitvi {UNIT-PETS}. Da vaš hišni ljubljenček ne bi po cele dneve ležal, raziščite, ali obstaja možnost, da se tudi on okopa v morju. V vsakem primeru ga vzemite s seboj na sprehod skozi naravo in skupaj odkrijte vse lepote mest.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="002" take="random"][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Da bi maksimalno izkoristili svoj dopust, poiščite slike in opis destinacije, zanimivosti, atrakcije in vsa naša priporočila na naslednji spletni povezavi: . Vsekakor ne pozabite v času vašega dopusta obiskati zgodovinsko mesto Trogir, Narodne parke kot so Krka, ki jo lahko obiščete s kopna ali z izletom z ladijco iz lokalne.

      [end][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Ne preživite vašega dopusta le na enem mestu, temveč raziščite tudi okolico, vsa naša priporočila pa lahko najdete tu: . V vsakem primeru obiščite nekatera od zgodovinskih mest Dalmacije kot so Šibenik, Trogir, Split, Dubrovnik in se podajte na izlet z ladjico na kakšnega izmed otokov: Brač, Hvar, Pašman, Ugljan, Pelješac in podobno.

      [end][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Dopust obogatite tudi z obiskom nekaterih destinacij v bližini, slike in zanimivosti pa lahko najdete na: . Odpravite se na enodnevni izlet in uživajte na najlepših plažah kot sta Zlati Rat na Braču ali Punta Rata v Brelah.

      [end][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Vaš bivanje v destinaciji obogatite z zanimivostmi in atrakcijami, ki bi jih morali vsekakor obiskati, lahko pa si jih ogledate na: . Na dopustu ne pozabite obiskati kakšnega izmed narodnih parkov Dalmacije, kot so Krka, Kornati in Mljet.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="001" take="random"][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      V času dopusta na destinaciji obiščite tudi nekatere izmed atrakcij, naša priporočila pa si lahko ogledate na naslednji spletni povezavi: . Na vašem seznamu mest, ki bi jih morali obiskati v času vašega dopusta v Istri, bi se vsekakor morali nahajati Poreč, Rovinj in Pula, ki skrivajo številne znamenitosti in zgodovinske zgodbe.

      [end][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Pri obisku te destinacije se pozanimajte o vseh aktivnostih in zanimivostih, ki jih le-ta nudi, naša topla priporočila pa si lahko ogledate na: . Poskusite tudi tradicionalne jedi kot so npr. tartufi, fuži, istrski pršut, suhe fige in podobno, vsak obrok pa obogatite z istrskim vinom.

      [end][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Na spletni povezavi poiščite vsa priporočila, znamenitosti, atrakcije in aktivnosti, ki jih nudi ta desitinacija. Priporočamo, da obiščete najmanjše mesto na svetu Hum, ali pa Narodni park Brione, ki ga številni nazivajo „raj na zemlji".

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="003" take="random"][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Medtem ko letujete na tej destinaciji, poiščite slike, vse znamenitosti in ostale informacije na spletni povezavi , da bi vaš dopust izkoristili maksimalno. Vsekakor vam priporočamo, da obiščete prekrasno Opatijo in odplujete na kakšnega izmed otokov kot so Krk, Cres, Rab in podobno.

      [end][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Za maksimalno izkoriščen dopust obiščite tudi mesta na Kvarnerski rivieri, obvezno pa obiščite biser Jadrana - Opatijo. Obiščite tudi naravni park Učka, ki je bogat z naravnimi izviri vode. Vsa zanimiva dejstva in mesta, ki bi jih morali obiskati, ter naša topla priporočila si oglejte na naslednji spletni povezavi: .

      [end][start]

      Kratek pregled na destinacijoZagreb:
      Med letovanjem na tej destinaciji ne oklevajte z izletom v eno izmed mest v okolici. Vse informacije o znamenitostih in izletih lahko poiščete na: , mi pa vam priporočamo, da se preizkusite tudi v kakšnih rekreativnih aktivnostih. Lahko najamete jadrnico in odplujete do bližnjih otokov, kot sta Krk in Cres, ali manjših ko so Ilovika, Suska, Unija itd.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Prav tako je omembe vredno, da ocena naših gosti, ki so obiskali to destinacijo, znaša visokih {DESTINATION-GRADE} od maksimalne možne ocene 5, kar hkrati potrjujejo določeno kvalitetote turistične destinacije.

      [end][start]

      Vredno je omeniti, da so naši gosti ocenili to destinacijo, ki so jo tudi obiskali, z visoko oceno {DESTINATION-GRADE}od maksimalne možne ocene 5, kar potrjuje privlačnost in kvaliteto te turistične destinacije.

      [end][start]

      Kvaliteta te turistične destinacije je potrjena tudi z oceno {DESTINATION-GRADE}od maksimalne ocene 5, ki so jo dali naši gosti po bivanju na tej destinaciji.

      [end][start]

      Potrditev privlačnosti destinacije so dali naši gosti, ki so po bivanju ocenili destinacijo z oceno {DESTINATION-GRADE}od maksimalne možne ocene 5.

      [end][paragrafEnd]

      Poglej več  Zapri 

      REZERVIRAJTE IN PRIHRANITE DO 150 €

      Z rezervacijo preko Adriagate prejmete darilni bon v vrednosti 50 do 150 €, ki ga lahko unovčite pri naslednji rezervaciji. Za več informacij obiščite Darilni bon »

      Splošnii pogoji
      Cena od: 0 €

      Free Internet
      Free Air conditioning
      x 3
      x 1
      x 1
      m235,00
      • Ogrevanje: gratis

      Dobro je vedeti

      Drugo i dodatne storitve
      • Oskrba z vodo: mestni vodovod
      • Oodaljenost od Narodni park: 120000 m
      Check in
      • Check-in: 16:00
      Check out
      • Check-out: 11:00
      Sigurnosni standardi
      • Dezinfekcija između boravka gostiju
      • Kutija prve pomoći
      • Održavanje posteljine prema smjernicama lokalnih vlasti
      • Dostupno sredstvo za dezinfekciju ruku
      • Dostupne maske za lice
      • Mjerenje temperature osoblja
      • Primjena zaštitne opreme i distance
      Prostor za parkiranje
      • Prostor za parkiranje
      Možno plačati s karticami
      Visa
      Mastercard
      Maestro

      Lokacija

      • Center mesta: 2300 m
      • Trgovina: 10 m
      • avtobusne postaje: 850 m
      • Letališče: 8000 m
      • Ambulanta: 350 m
      • Restavracija: 100 m
      • Oodaljenost od Narodni park: 120000 m

      Zagotovite si ugoden dopust!

      Members of
      Croatian National Tourist Board
      Association of Croatian travel agencies
      Travelife - Sustainability in tourism
      Secure payment HTZ

      eu logo
      Hamag Bicro logo

      All rights reserved © 2024